equilibri

Conveni de col·laboració per l’autoocupació de 70 persones

En la seu de la Fundació Equilibri s’ha signat un conveni de col·laboració entre la Fundació Equilibri, el grup de franquícies Inform@ i la plataforma Equanomia per donar feina en forma d’autoocupació a unes 70 persones.
 
L’acte de signatura ha comptat amb la presència de Francesc Folguera per part de la Fundació Equilibri, de Joan Murcia en nom del grup Inform@ i de Jordi Torras per part d’Equanomia.
 
Amb la signatura d’aquest conveni, s’espera donar feina en forma d’autoocupació a unes 70 persones que es trobin en procés de transició professional, aturats de llarga durada, majors de 40 anys, amb discapacitats físiques i/o amb carregues familiars que fan difícil la seva integració al món laboral. S’espera cobrir l’objectiu en un termini d’entre 24 i 36 mesos i faran feines d’editor dels diaris Inform@ arreu del territori de parla catalana.
 
La plataforma Equanomia canalitzarà l’obtenció de microcrèdits i s’encarregarà de la selecció de les persones i del suport que puguin necessitar a nivell empresarial. Aquest conveni forma part d’un programa d’autonegocis impulsat per Equanomia per a fomentar l’autoocupació.