Suport personal

Programa de suport personal i psicològic a Bolívia

La salut emocional és un pilar de el desenvolupament personal. El nostre objectiu és donar als estudiants accés a serveis psicològics com ara teràpies, tallers, grups de suport i constel·lacions familiars.

Per recolzar l’alumnat comptem amb el suport d’un consultori extern, expert en psicologia clínica i psicoteràpia. salut emocional

Ens preocupem per desenvolupar eines a través de xerrades i tallers, que facilitin als estudiants universitaris desarrolar tots els aspectes de la seva personalitat, maneres eficients de trobar feina i desenvolupar el seu potencial professional.

TALLERS

Desenvolupem els tallers amb temàtiques que interessen i ajuden a desenvolupar millor aspectes de la teva personalitat de l’alumnat.

Els tallers els desenvolupem de manera presencial i virtual. 

GRUPS DE RECOLZAMENT

A vegades per avançar necessitem d’altres persones que estiguin passant per situacions semblants.

És per això que considerem que generar aquest tipus d’espais amb un especialista que guiï de manera adequada, pot curar i ajudar als estudiants a continuar.

CONSTEL·LACIONS FAMILIARS
Ajuden a identificar les problemàtiques i les seves causes per així reorientar-les i poder guarir.

CAMPANYA SALUT PSICO-EMOCIONAL

Durant Pandèmia i hem obert el programa a totes les persones que ho van necessitar, donant accés a les sessions de teràpia i grups de suport a persones grans, adolescents i joves.

A través d’aquesta campanya, vam arribar a moltes persones que ens van contactar, tractant les seves principals preocupacions. Estem eternament agraïts per tot l’afecte i la confiança dipositada en nosaltres.