Wapsi.org

El teu gest solidari
Busca la teva botiga

Escull la teva botiga.
N’hi ha més de 250

Escull una ONG

Col·laborem amb més de
300 ONG

Compra i aporta

Un % anirà a l’ONG
Sense pagar més per fer-ho.

Funcionament

Compres en línia? Llavors Wapsi.org és la forma més senzilla de recaptar fons per a una ONG sense que a tu et costi diners. Hi ha més de 250 botigues on comprar.

Segur que trobes la teva!

 

El mecanisme és molt senzill. Tu compres al preu de sempre a la botiga que vulguis, nosaltres rebem un percentatge de la compra i el destinem a l’ONG que seleccionis. Pots comprar des de la nostra pàgina web o directament a la botiga afegint el Facilitador d’Aportacions de Wapsi.org al teu navegador.

Com comprar des de la nostra web? Són només 3 clics!

  1. Comença la teva compra a Wapsi.org, selecciona la botiga a l’apartat Botigues Solidàries.
  2. Tecleja el nom de l’ONG a la qual vols ajudar, fes clic a compra i aporta i seràs redirigit a la botiga que has escollit perquè compris.
  3. Compra amb total normalitat i l’aportació solidària es realitzarà automàticament. Si estàs registrat rebràs un e-mail informatiu, si no ho estàs pots veure la teva compra en el nostre panell d’últimes Aportacions a la pàgina principal.

Com comprar amb facilitador?

  1. Afegeix el Facilitador d’Aportacions de Wapsi.org al navegador.
  2. Visita la botiga a la qual vols fer la compra. Si és una de les nostres Botigues Solidàries el Facilitador d’Aportacions t’ho notificarà i automàticament es realitzarà l’aportació solidària. Wapsi.org es pot utilitzar de forma anònima o registrant-te (recomanada).
  3. En registrar-te podràs accedir sempre que vulguis al teu compte, veure el teu històric d’aportacions solidàries i rebràs al teu correu ofertes, descomptes i notícies sobre nosaltres.

Comença avui mateix a comprar com els solidaris!

A Wapsi.org apostem per la col·laboració entre els compradors, les ONG i les botigues solidàries per generar valor social.